Vanda Deprem : Deprem Son Dakika Van 2020 - Van'ın tuşba ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen sarsıntıda şu . Deprem çevre illerden de hissedildi. Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı.

Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Depremin 7,62 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen sarsıntıda şu . Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Van'ın tuşba ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde, afad verilerine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı.

Depremin 7,62 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Van ve ilçelerinde çok kuvvetli bir . Van valisi ve büyükşehir belediye başkan vekili mehmet emin bilmez, aa muhabirine, . İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı. Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 . Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Deprem çevre illerden de hissedildi. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen sarsıntıda şu . Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Van valisi ve büyükşehir belediye başkan vekili mehmet emin bilmez, aa muhabirine, . İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Deprem Son Dakika Van 2020
Deprem Son Dakika Van 2020 from foto.sondakika.com
Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Depremin 7,62 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Van ve ilçelerinde çok kuvvetli bir . Çevre il ve ilçelerden de hissedilen sarsıntıda şu . Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km .

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 .

Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde, afad verilerine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van ve ilçelerinde çok kuvvetli bir . Deprem çevre illerden de hissedildi. Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 . Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı. Depremin 7,62 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

Van valisi ve büyükşehir belediye başkan vekili mehmet emin bilmez, aa muhabirine, . Deprem çevre illerden de hissedildi. Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi.

Deprem çevre illerden de hissedildi. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Van'ın tuşba ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van valisi ve büyükşehir belediye başkan vekili mehmet emin bilmez, aa muhabirine, . Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi.

Van valisi ve büyükşehir belediye başkan vekili mehmet emin bilmez, aa muhabirine, .

Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde, afad verilerine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van valisi ve büyükşehir belediye başkan vekili mehmet emin bilmez, aa muhabirine, . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 . Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve deprem bilgisi içeren haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi . Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Deprem çevre illerden de hissedildi. Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van ve ilçelerinde çok kuvvetli bir . Çevre il ve ilçelerden de hissedilen sarsıntıda şu . Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu.

Vanda Deprem : Deprem Son Dakika Van 2020 - Van'ın tuşba ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Van valisi ve büyükşehir belediye başkan vekili mehmet emin bilmez, aa muhabirine, . Van ve ilçelerinde çok kuvvetli bir . Çevre il ve ilçelerden de hissedilen sarsıntıda şu . İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı. Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km .